GBS KALLO 1ste kleuterklas

GBS KALLO 1ste kleuterklas

woensdag 14 september 2016

Op verkenning in de verschillende hoeken van onze klas.

Dag mama's en papa's,

de voorbije week zijn we op verkenning geweest in alle hoeken van onze klas. Stap voor stap weten we het speelgoed liggen in onze kasten. Dus wanneer we opruimen, kunnen we al zelf de bakken met speelgoed op zijn plaats zetten in de kast. Wat we ook al heel goed weten is dat wanneer ergens een rode bol aan hangt dat deze hoek gesloten is!

Op maandagmorgen was Jules heel verdrietig want Snuffel, zijn knuffel was weg. Na een zoektocht werden de 2 vrienden vlug herenigd. Daarna gingen we zelf aan het werk. Met verschillende krijtjes kleurden we Snuffel om daarna met een zakdoek de kleuren door elkaar te toveren.

Plasticine, onze poppenhoek, de trein, de boerderij, de boekenhoek, de dierentuin, de poppenhuisjes en nog zoveel meer om te ontdekken.  Dit doen we allemaal met heel veel plezier en in ons eigen tempo.

 Jules had elke dag van de week wat in zijn rugzakje verstopt! Op maandag was hij Snuffel kwijt verwijzing naar een knuffel die sommige kapoenen nog meebrengen naar de klas, op een andere dag zat de rugzak vol met blokken. Jules moet toch nog een beetje oefenen in de blokkenhoek want een toren bouwen kan hij nog niet zo goed en op vrijdag gingen we met de parels aan het werk.

We speelden met onze eigen boekentas enkele spelletjes op muziek.


Niet te vergeten :
Kato is 3 jaar geworden. We hebben gezongen, gedanst, vuurwerk gemaakt, gesmuld van de lekkere cake en Kato mocht de hele dag op de verjaardagtroon zitten.


Het was een week vol belevenissen! Wij hebben er van genoten en kijken uit naar volgende week.
Jules zal een nieuw vriendje mee brengen, Rikki.

Meerdere foto's hieronder te vinden :


Nog een fijn weekend toegewenst!

Groetjes,
Juf Katrien



Geen opmerkingen:

Een reactie posten