GBS KALLO 1ste kleuterklas

GBS KALLO 1ste kleuterklas

maandag 9 december 2019

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas kwam op bezoek, met onze mooie kroon op ons hoofd zijn we hem gaan opwachten. Daar kwam Sinterklaas aan, zonder mijter. Hij was bij de kapper geweest om weer een mooi kapsel te krijgen, want zonder mijter en met die harde wind, was dat flink door elkaar gewaaid.
Maar nog altijd had Sinterklaas zijn mijter niet. Door de verschillende tips wisten we dat het iets te maken moest hebben met de kapper. Sinterklaas was daar geweest, maar daar kwam ineens de kapster aangelopen met een pakje. Een pakje voor Sinterklaas...... en ja gelukkig, daar zat zijn mijter in!!! Nu kon het feest echt beginnen. Nog even zingen en dansen en dan ging Sinterklaas in elke klas op bezoek.

We hadden erg veel te vertellen tegen Sinterklaas en zijn pieten en we kregen nog een zak met cadeautjes voor in de klas. Wat waren we daar toch blij mee. Nog even allemaal op de foto met Sinterklaas en zwaaien en dan konden we gaan spelen met de nieuwe spelletjes. Aan het einde van de dag hebben we Sinterklaas nog uitgezwaaid, maar dat deden we maar even achter het raam, want het was zo hard aan het waaien en dan begon het ook nog wat te regenen. Lekker droog in de klas blijven dus.




















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten