GBS KALLO 1ste kleuterklas

GBS KALLO 1ste kleuterklas

maandag 21 november 2016

Goudlokje en de drie beren.(week 2)

Hallo allemaal,


Onze week starten we met de verjaardag van Hewlen. Hewlen is 3 jaar geworden...zingen, dansen, feesten, vuurwerk maken...we worden elke week beter, maar vinden het ook steeds fijner omdat we de liedjes stilaan heel goed beginnen te kennen. Dank je wel voor de gezonde traktatie!


Tijdens deze 2de week rond het sprookje "Goudlokje en de drie beren " konden we allerlei spelletjes spelen ivm de beren. We blijven het fantastisch vinden om te zoeken in het zand naar beren, de beren juist sorteren in het juiste huis, de kaarten juist leggen door goed te kijken naar de buiken van de beren, de pomponnen op de juiste kleur leggen in de beer.
Niet zo gemakkelijk, maar door te oefenen kunnen we het leren : probeer bij het deken van de beer elk vakje in een andere kleur te schilderen.
 Maar het leukste van alles was toch wel zelf pudding (pap) maken zoals de pap waar Goudlokje van heeft gesmuld! Spannend, maar superleuk! En flinke koks in de klas!


Eindelijk is de pap voldoende afgekoeld! MMmmmm, lekker juf! Smakelijk eten en smullen maar! Iedereen heeft geproefd...kijk maar snel...bijna iedereen vond het superlekker!
Onze week hebben we afgesloten met het voorlezen van een boek door enkele mama's en grootouders! Heel erg bedankt! Wij kijken al vol ongeduld uit naar de volgende keer...jullie ook?

Vandaag zijn we gestart met het thema : "Speelgoed in de zak van zwarte Piet."
Wie nog speelgoedboekjes heeft liggen thuis mag deze meebrengen naar de klas. Zo kunnen we onze zelfgemaakte zak vullen met het uitgeknipte speelgoed dat we graag zouden krijgen.

Vele groetjes,
jullie kapoenen en Juf Katrien

Foto's : https://goo.gl/photos/f2xiAJ7uTahBqWHX8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten