GBS KALLO 1ste kleuterklas

GBS KALLO 1ste kleuterklas

woensdag 26 december 2018

Kerst in de klas


Hallo allemaal,

Hopelijk genieten jullie allemaal van een welverdiende vakantie! Er zijn nog enkele foto's van de weken voor Kerst die absoluut gezien moeten worden.

Op 13 december zijn we op robbedoezendag geweest. We mochten niet enkel verschillende dieren uitbeelden maar we mochten ook tekeer gaan op de springkastelen en de airtrack:


We dansten op een liedje waarin we moesten springen als een kikker, klauwen maken van een leeuw, lopen als een paard, ... het was geweldig! Ook werd er voor ons een groot parcours gemaakt waar we op mochten klauteren en spelen:

Andere foto's van deze geweldige maar ook vermoeiende dag vinden jullie hier: https://photos.app.goo.gl/tbYEcA8EVJwkvC8R9

Daarna hebben we ons voorbereid op de kerstdagen. We hebben ons verkleed als kerstman of kerstvrouw, we versierden grote en kleine kerstbomen, we maakten een kerstbal en vooral, we maakten mooie kerstfoto's in een leuk pakje:
We hebben ook hard gewerkt voor het goede doel in deze weken. We gebruikten onze mooie kerstfoto's om buttons van te maken maar zelf konden we ook genieten van lekkere pannenkoeken, soep of cake. De kers op de taart was natuurlijk ons kerstfeest! Samen met alle kleuters zegden we onze nieuwjaarsbrieven op, zongen we liedjes en smulden we van al het lekkers dat de mama's en papa's voor ons hadden gemaakt. De foto's van deze super weken vinden jullie hier: https://photos.app.goo.gl/Ftj4Rx92m3jQ8g6NA

Geniet nog van jullie vakantie en ik zie al mijn deugnietjes terug na de feestperiode!
Groetjes,
Juf Caro en juf Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten